PROFILFILM / PRÆSENTATIONSVIDEO

Styrk din virksomhed med en professionel profilfilm / præsentationsvideo for at øge opmærksomheden omkring din virksomhed.

En profilvideo eller præsentationsvideo, er god til at levere rygradsfortællingen i din virksomhed, afdeling eller organisation. Den fortælling, som viser jeres DNA og værdier. Profilvideoer er særligt gode til samarbejdspartnere eller til at have liggende på hjemmesiden, så folk kan se, hvem I er, og hvad I står for.

Her har du mulighed for at skabe din egen fortælling.

 

En profilfilm er dit billede udadtil.

 

Det er i mange tilfælde førstehåndsindtrykket, hvor du har mulighed for at danne grundlaget for et stærkt bånd til både kunder og samarbejdspartnere. 

Profilfilm er film produceret med levende billeder og lyd med en fortælling af din virksomhed. De kan for eksempel bruges på din virksomheds hjemmeside eller sociale medier, hvilket får jer til at se mere professionelle og troværdige ud.

Se eksempler på profilfilm / præsentationsvideo herunder og se flere af vores film her

Profilfilm / præsentationsvideo er film produceret med levende billeder og lyd med en fortælling af din virksomhed.

De kan for eksempel bruges på din virksomheds hjemmeside eller sociale medier, hvilket får jer til at se mere professionelle og troværdige ud.

Har du flere målgrupper? Du kan sagtens lave flere forskellige profilvideoer, som hver især taler til dem, du har brug for. Du kan for eksempel have en til dine samarbejdspartnere og en til dine kunder.

Læs mere om hvad vi ellers kan tilbyde indenfor videoproduktion:

Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af video til platforme såsom hjemmesider, Youtube, Facebook, Instagram m.v.

 

​Er du nysgerrig på vores arbejde? Så klik dig ind i vores cases her.

Her kan du se nogle af vores mange videoproduktions projekter.

 

Vil du gerne i kontakt med os, skriver du blot en besked i kontaktformularen her.

 

Du kan også ringe direkte til os på telefon: 21 14 17 64